bezoek en ontdek

de omgeving van Bruinisse

Het karakteristieke vissersdorp Bruinisse ligt op het eiland Schouwen-Duiveland, op rijafstand van de randstad maar ook goed bereikbaar vanuit Duitsland en België. Tijdens je verblijf zijn er verschillende activiteiten en bezienswaardigheden waar je de dagen mee kunt vullen. Om je goed voor te breiden hebben wij de populairste en belangrijkste plaatsen, evenementen en activiteiten voor je op een rijtje gezet. Van een bezoekje aan het Watersnoodmuseum tot het bezoeken van de Deltawerken en van wijnproeven bij de Kleine Schorre tot heerlijk dineren bij Brasserie Sailor’s Inn.

Brasserie Sailor’s Inn

Bij Brasserie Sailor’s Inn, lid van de Kring van de Oosterscheldekreeft en gevestigd aan de prachtige jachthaven van Bruinisse, kun je terecht voor een echte culinaire beleving. Je kunt tijdens het kreeftenseizoen ook profiteren van het Oosterscheldekreeft arrangement.

Fietscafé

Het fietscafé is de plek om een tussenstop te maken tijdens een fietsroute over het eiland. Je kunt gebruik maken van de lunchroom, je elektrische fiets opladen of even bijkomen onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers of een heerlijke lunch. Route kwijt? Je kunt bij Hotel Bru een fietsroutekaart kopen van de hele provincie!

Wijnhoeve de Kleine Schorre

Ben je een wijnliefhebber? Dan is een bezoekje aan de Kleine Schorre zeker aan te raden. Je krijgt in een rondleiding alles te horen over het bottelingsproces van de wijn, maar je kunt ook lekker wijn proeven!