Proef &geniet

Tijdens een heerlijk ontbijt

Als gast van Hotel Bru kun je elke ochtend in onze ontbijtruimte terecht voor een heerlijk ontbijtbuffet. Geen gast van Hotel Bru?? Ook dan ben je van harte welkom om gebruik te maken van het buffet, of onze ontbijtkaart. Dit bestaat onder meer uit diverse verse broodjes, maar ook het lokale pain de mer brood. Daarnaast heeft u een ruime keuze aan beleg, met verschillende soorten kaas, vleeswaren, een vers ei, zoet beleg, yoghurt, fruit, graansoorten en een ruim aanbod aan glutenvrije producten. Bij het ontbijt worden verschillende melkdranken, diverse sappen, koffie en thee geschonken.

de ontbijtmand

Op reservering kun je een heerlijke ontbijtmand ophalen bij onze lunchroom. In de mand vind je diverse broodjes, heerlijk beleg, een portie fruit en natuurlijk een drankje. Leuk als geschenk of verrassing op de vroege morgen! Je kunt onze ontbijtmanden ook bestellen en laten bezorgen in Bruinisse. Ideaal voor verjaardagen, jubilea of gewoon als leuke verrassing!

Wil je ontbijten in onze lunchroom met meer dan 2 personen? Wij vragen je dan jullie komst van tevoren even door te geven, dit kan zowel telefonisch als per mail.

Voor een goede start

Ontbijt je in onze lunchroom

Deelname ontbijtbuffet

Keuze uit: diverse verse broodjes, pain de mer brood, verschillende kaas en vleessoorten, ruime keus aan zoet beleg, melk en fruitsappen, koffie, thee, yoghurt, fruit, graansoorten en vers bereid ei

Volwassenen12,95
Kids tot 12 jaar7,95

een leuke start

Ontbijt voor thuis

Ontbijtmand

Selectie aan verse broodjes, belegsoorten hartig en zoet, croissants, vers fruit, yoghurt met granen, gekookt ei en sinaasappelsap (min. 2 personen)

17,50p.p.
Ontbijtmand met fles cava

Selectie aan verse broodjes, belegsoorten hartig en zoet, croissants, vers fruit, yoghurt met granen, gekookt ei en sinaasappelsap en een fles cava (min. 2 personen)

29,50 p.p.

Voor een goede start

Te bestellen tot 10.30u

Croissant

Met roomboter en jam

3,15
Scrambled eggs

Met spek en toast

5,75
Yoghurt

Met vers fruit, cruesli en honing

5,25
Uitsmijter

2 spiegeleitjes met brood

Normaal5,25
Ham+0,50
Kaas+0,50
Bacon+0,50
Omelet

Met brood

Normaal5,25
Ham+0,50
Kaas+0,50
Bacon+0,50
Mini breakfast

croissant, boterham met spek en een spiegelei, kopje koffie en een glas fruitsap of melk

7,75
Heb je een allergie? Meld het ons!