Alles wat je moet weten

Tijdens je verblijf

Wij verwelkomen je graag tijdens een verblijf in Hotel Bru. Om je zo optimaal mogelijk voor te bereiden hebben we de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet.

In- uitchecken
Wanneer je aankomt bij Hotel Bru kun je inchecken aan onze receptie (Oudestraat 4-6) of in ons Restaurant Petit Kitchen&Bar (Oudestraat 2). Is ons restaurant gesloten of arriveert u erg laat, neem dan voor aankomst contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Uitchecken kan tot 11:00 aan de receptie.

Tijdens je verblijf
Gedurende je gehele verblijf kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet in de  ontbijtruimte. Het ontbijtbuffet is maandag t/m vrijdag geopend van 06:30 tot 10:00 en in het weekend (zaterdag en zondag) van 08:00 tot 10:00. Bezoek ons restaurant Petit Kitchen&Bar, voor actuele openingstijden zie: contact.  Na 12:00 is de algemene ingang gesloten en kun je gebruik maken van de nachtentrée aan de voorzijde van het hotel.

Hotel Bru beschikt over een privé parking waar je gratis kunt parkeren, en waar het tevens mogelijk is elektrische auto’s te laden. Is onze parking vol? Geen probleem, Bruinisse heeft door het gehele dorp vrije parkeerplaatsen zonder extra kosten. Kom je op de fiets of heb je fietsen bij je? Deze kunnen veilig en droog gestald worden in onze garagebox, bovendien kunnen hier elektrische fietsen worden opgeladen. Daarnaast is het ook mogelijk om fietsen te huren, elektrische fietsen zijn alleen mogelijk te huren op reservering. Tijdens je gehele verblijf kun je gebruiken maken van het gratis draadloos internet in het hotel, toegang tot het netwerk verkrijg je bij het inchecken.

Huisregels
Tijdens je verblijf zijn er enkele huisregels van toepassing. Zo is het in het gehele hotel niet toegestaan te roken, dit kan in de binnentuin, op ons terras, uw eigen balkon of op het algemene dakterras. Ook zijn huisdieren niet toegestaan in het hotel.