Alles wat je moet weten

Tijdens je verblijf

Wij verwelkomen je graag tijdens een verblijf in Hotel Bru. Om je zo optimaal mogelijk voor te breiden hebben we de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet.

In- en uitchecken
Wanneer je aankomt bij Hotel Bru kun je inchecken tot 18:00. Wil je later inchecken? Neem dan voor aankomst contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Uitchecken kan tot 11:00.

Tijdens je verblijf
Gedurende je gehele verblijf kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet in de lunchroom. Het ontbijtbuffet is maandag t/m vrijdag geopend van 07:00 tot 09:30 en zaterdag van 08:00 tot 10:00. Ook is het mogelijk te lunchen in onze lunchroom, bekijk hiervoor onze lunchkaart. Let op; er is geen restaurant aanwezig in Hotel Bru, het is dus tijdens je verblijf niet mogelijk te dineren in ons hotel. Na 18:00 is de algemene ingang gesloten en kun je gebruik maken van de nachtentree aan de voorzijde van het hotel.

Hotel Bru beschikt over een privé parking waar je gratis kunt parkeren. Is onze parking vol? Geen probleem, Bruinisse heeft door het gehele dorp vrije parkeerplaatsen zonder extra kosten. Kom je op de fiets of heb je fietsen bij? Deze kun veilig en droog gestald worden in onze garagebox, bovendien kunnen hier elektrische fietsen worden opgeladen. Daarnaast is het ook mogelijk om fietsen te huren. Tijdens je gehele verblijf kun je gebruiken maken van het gratis draadloos internet in het hotel, toegang tot het netwerk verkrijg je bij het inchecken.

Huisregels
Tijdens je verblijf zijn er enkele huisregels van toepassing. Zo is het niet toegestaan in het hotel of de lunchroom te roken, dit kan in de binnentuin, op ons terras, uw eigen balkon of op het algemene dakterras. Ook zijn huisdieren niet toegestaan in het hotel.