Alles wat je moet weten

Tijdens je verblijf

Wij verwelkomen je graag tijdens een verblijf in Hotel Bru. Om je zo optimaal mogelijk voor te bereiden hebben we de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet.

In- uitchecken
Wanneer je aankomt bij Hotel Bru kun je inchecken aan onze receptie (Oudestraat 4-6) wij vragen u vooraf de aankomst, of bij aankomst bij het hotel contact met ons op te nemen zodat wij jullie kunnen toelaten tot het hotel. Uitchecken kan tot 11:00 aan onze de receptie.

Tijdens je verblijf
Gedurende je verblijf kun je gebruik maken van ons ontbijtservice, deze gebruikt u momenteel op uw kamer. Als hotelgast kunt u s’avonds ook gebruik maken van een diner uit ons Restaurant Petit Kitchen&Bar. U kunt hier telefonisch bestellen, en onze collega’s bezorgen het diner dan tot uw kamer.

Als gast kun je met gebruik van de kamersleutel door de entrée aan de voorzijde van het hotel ten alle tijden binnen komen. Hotel Bru beschikt over een privé parking waar je gratis kunt parkeren, en waar het tevens mogelijk is elektrische auto’s te laden. Is onze parking vol? Geen probleem, Bruinisse heeft door het gehele dorp vrije parkeerplaatsen zonder extra kosten. (Let op: Bruinisse ondergaat momenteel een metamorfose, meerdere straten en het centrum in het dorp zijn open gebroken, momenteel kunt u beperkt parkeren, en onze parking is momenteel lastig bereikbaar). Kom je op de fiets of heb je fietsen bij je? Deze kunnen veilig en droog gestald worden in onze garagebox, bovendien kunnen hier elektrische fietsen worden opgeladen. Daarnaast is het ook mogelijk om fietsen te huren, elektrische fietsen zijn alleen mogelijk te huren op reservering. Tijdens je gehele verblijf kun je gebruiken maken van het gratis draadloos internet in het hotel, toegang tot het netwerk verkrijg je bij het inchecken.

Huisregels
Wij vragen je de algemene huisregels in acht te nemen. Zo is het in het gehele hotel niet toegestaan te roken, dit kan in de binnentuin, op ons terras, uw eigen balkon of op het algemene dakterras. Ook zijn huisdieren niet toegestaan in het hotel.

 

Let op! Werkzaamheden!

In Bruinisse zijn momenteel veel werkzaamheden, waarbij meerdere straten niet meer toegankelijk zijn.
Het is mogelijk om tot het hotel te komen met auto/werkbus, echter via een omweg.
Deze vind u op een afbeelding links. Het eindpunt van deze route is Kerkstraat 2 (het adres van onze Parking).
Tevens is het ook mogelijk de auto aan de Haven/Havenkade te parkeren, of op de parkeerplaats bij de Albert Heijn, Dreef, Bruinisse.
Deze beide parkeerplekken staan oranje omcirkelt in de afbeelding. Vanaf hier moet je dan dus te voet naar het Hotel.