Alles wat je moet weten

Tijdens je verblijf

Wij verwelkomen je graag tijdens een verblijf in Hotel Bru. Om je zo optimaal mogelijk voor te bereiden hebben we de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet.

Parkeren
Parkeren kunt u op ons eigen parkeerterrein, via navigatie te vinden op adres: Kerkstraat 2, 4311, Bruinisse, hier zijn tevens 2 laadpalen aanwezig voor het laden van max. 4 elektrische auto’s .
Wanneer ons eigen parkeerterrein vol staat kunt u overal in Bruinisse, op de daarvoor bestemde plekken, gratis en zonder extra kosten parkeren. Kom je op de fiets of heb je fietsen bij je? Deze kunnen veilig en droog gestald worden in onze garagebox grenzend aan de parking, bovendien kunnen hier elektrische fietsen worden opgeladen. Daarnaast is het ook mogelijk om fietsen te huren, elektrische fietsen zijn alleen mogelijk te huren op reservering. Naast fietsen verhuurt ons hotel ook 2 elektrische scooters.

In- uitchecken
Wanneer je aankomt bij Hotel Bru kun je inchecken aan onze receptie (Oudestraat 4-6), wanneer er niemand aanwezig is bij onze receptie is het ook mogelijk in te checken in ons Restaurant Petit Kitchen&Bar aan de Oudestraat 2. Uitchecken kan tot 11:00 aan onze de receptie.

Tijdens je verblijf
Gedurende je verblijf kun je gebruik maken van ons heerlijke ontbijt in onze ontbijtruimte. Als hotelgast kunt u overdag en s’avonds ook gebruik maken van een lunch of diner bij ons Restaurant Petit Kitchen&Bar.

Als gast kun je met gebruik van de kamersleutel door de entrée aan de voorzijde van het hotel ten alle tijden binnen komen. Tijdens je gehele verblijf kun je gebruiken maken van het gratis draadloos internet in het hotel, toegang tot het netwerk verkrijg je bij het inchecken.

Wist u dat?
Wij ook via Whatsapp bereikbaar zijn op ons vaste nummer: 0111-219009.

Huisregels
Wij vragen je de algemene huisregels in acht te nemen. Zo is het in het gehele hotel niet toegestaan te roken, dit kan in de binnentuin, op ons terras, uw eigen balkon of op het algemene dakterras. Ook zijn huisdieren niet toegestaan in het hotel.