VOOR VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN RONDOM BESTAANDE OF TE MAKEN BOEKINGEN,
NEEM TELEFONISCH OF PER MAIL CONTACT OP MET ONS.

Alles wat je moet weten

Tijdens je verblijf

Wij verwelkomen je graag tijdens een verblijf in Hotel Bru. In verband met de maatregelen rondom Corona COVID19 net iets anders als je van ons gewend bent. Om je zo optimaal mogelijk voor te bereiden hebben we de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet.

In- uitchecken
Wanneer je aankomt bij Hotel Bru kun je inchecken aan onze receptie (Oudestraat 4-6) wij vragen u vooraf de aankomst, of bij aankomst bij het hotel contact met ons op te nemen zodat wij jullie kunnen toelaten tot het hotel. Uitchecken kan net als anders tot 11:00 aan de receptie.

Tijdens je verblijf
Gedurende je gehele verblijf kun je gebruik maken van ons ontbijt in de  ontbijtruimte. Wij vragen u in deze tijd uw plekje voor het ontbijt te reserveren, en alle richtlijnen voor het gebruik van de ruimte in acht te nemen. Als hotelgast kunt u hier s’avonds ook gebruik maken van het diner. Als gast kun je met gebruik van de kamersleutel door de entrée aan de voorzijde van het hotel binnen komen.

Hotel Bru beschikt over een privé parking waar je gratis kunt parkeren, en waar het tevens mogelijk is elektrische auto’s te laden (helaas is deze tijdelijk niet toegangkelijk i.v.m. werkzaamheden aan de kerkstraat). Is onze parking vol? Geen probleem, Bruinisse heeft door het gehele dorp vrije parkeerplaatsen zonder extra kosten. (Let op: Bruinisse ondergaat momenteel een metamorfose, meerdere straten en het centrum in het dorp zijn open gebroken, momenteel kunt u beperkt parkeren. Kom je op de fiets of heb je fietsen bij je? Deze kunnen veilig en droog gestald worden in onze garagebox, bovendien kunnen hier elektrische fietsen worden opgeladen. Daarnaast is het ook mogelijk om fietsen te huren, elektrische fietsen zijn alleen mogelijk te huren op reservering. Tijdens je gehele verblijf kun je gebruiken maken van het gratis draadloos internet in het hotel, toegang tot het netwerk verkrijg je bij het inchecken.

Huisregels
Wij vragen je de algemene huisregels in acht te nemen. Zo is het in het gehele hotel niet toegestaan te roken, dit kan in de binnentuin, op ons terras, uw eigen balkon of op het algemene dakterras. Ook zijn huisdieren niet toegestaan in het hotel.