Boek nu

Ontdek onze

Kamers

Ons hotel beschikt over 14 kamers, verdeeld over vijf kamertypes. Zo kun je altijd de kamer kiezen die het beste past bij je wensen. Alle kamers beschikken over de nodige luxe voorzieningen, zo staat er in elke kamer een 2-persoons boxspring en heeft elke kamer een prachtige eigen badkamer. Verdere voorzieningen zijn een moderne flatscreen televisie met een ruim aanbod aan binnen- en buitenlandse zenders, een USB-lader bij het bed en een bureau met koffie en thee faciliteiten.

Naast onze hotelkamer kun je ook bij ons terecht voor het huren van een compleet appartement. Hierbij heb je de beschikking over een suite met een aparte slaapvoorziening op de 1e verdieping, terwijl je op de begane grond een zitgedeelte hebt waar een slaapbank staat (bij gebruik van meer dan 2 personen). Op de begane grond vind je ook het eetgedeelte, de badkamer en een complete kitchenette.

Alle genoemde kamerprijzen zijn inclusief het ontbijt mits anders vermeld en exclusief de op dat moment geldende toeristenbelasting. De appartementen kunnen ook zonder het ontbijt gereserveerd worden. Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel. Wil je meer informatie ontvangen over de kamers en de voorzieningen per kamer? Neem dan contact met ons op en we vertellen je hier graag meer over.