Boek nu

Overnachten in Bruinisse in een

Mindervalide kamer

In ons hotel is ook een superior kamer aanwezig die geschikt is voor mindervalide personen. Dit onder meer door de aanpassingen in de badkamer en de ruimere opzet van de kamer. De kamer bevindt zich op de begane grond, aangezien het hotel niet over een lift beschikt. Daarnaast is de entree van het hotel geschikt voor personen welke aan een rolstoel gebonden zijn. Qua voorzieningen is de kamer vergelijkbaar met de superior kamer, deze is ingericht met een 2-persoons boxspring, persoonlijke kluis, twee stoelen, bureau met koffie en thee faciliteiten, koelkastje en USB-laders naast het bed, flatscreen televisie met een groot aanbod aan binnen en buitenlandse zenders.

De badkamer is voorzien van een toilet met toiletbeugels en douche inclusief douchezitje. Verder beschikt de badkamer over een wastafel, make-up spiegel en föhn. De kamer is voorzien van airconditioning.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief deelname aan het ontbijtbuffet en exclusief de dan geldende toeristenbelasting. Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel. Wil je meer informatie over deze kamer of over een mogelijk verblijf in Hotel Bru? Bekijk gemakkelijk online de beschikbaarheid.