Overnachten in Bruinisse in een

Mindervalide kamer

In ons hotel is ook een superior kamer aanwezig die door de aanwezige faciliteiten vooral uitermate geschikt is voor mindervalide personen, onder meer door de aanpassingen in de badkamer. De kamer bevindt zich bovendien op de begane grond, aangezien het hotel niet over een lift beschikt. Daarnaast is de entree van het hotel uitstekend geschikt voor personen welke rolstoel gebonden zijn. Qua voorzieningen is de kamer vergelijkbaar met de superior kamer, aangezien deze ook beschikt over een 2-persoons boxspring, een zitje met twee stoelen, bureau met koffie en thee faciliteiten, een USB-lader naast het bed en een moderne flatscreen televisie met een groot aanbod aan zenders.

De badkamer is door de toiletbeugels en douche inclusief douchezitje erg geschikt voor mindervalide personen. Verder beschikt de badkamer over een wastafel, make-up spiegel en föhn. De kamer is voorzien van airconditioning.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief het ontbijtbuffet en exclusief toeristenbelasting. Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel. Wil je meer informatie over deze kamer of over een mogelijk verblijf in Hotel Bru? Neem dan contact met ons op.