Boek nu

bezoek en ontdek

de omgeving van Bruinisse

Het karakteristieke vissersdorp Bruinisse ligt op het eiland Schouwen-Duiveland, op rijafstand van de randstad maar ook goed bereikbaar vanuit Duitsland en België. Tijdens je verblijf zijn er verschillende activiteiten en bezienswaardigheden waar je de dagen mee kunt vullen. Om je goed voor te breiden hebben wij de populairste en belangrijkste plaatsen, evenementen en activiteiten voor je op een rijtje gezet. Van een bezoekje aan het Watersnoodmuseum tot het bezoeken van de Deltawerken en van wijnproeven bij de Kleine Schorre tot heerlijk dineren bij Brasserie Sailor’s Inn.

Visserijdagen Bruinisse

De Visserijdagen in Bruinisse zijn inmiddels een begrip en trekken jaarlijks ruim 50.000 bezoekers naar ons mooie dorp. Tijdens de Visserijdagen kun je profiteren van ons Visserijdagen arrangement, zo kun je optimaal en onbezorgd genieten!

Noordzeestrand

Het Noordzeestrand en de Brouwersdam trekken elk jaar veel toeristen voor een dag vol zon, zee en strand. Vanaf Hotel Bru rijd je binnen 30 minuten naar het Noordzeestrand.

Aquavitesse

Aquavitesse is gevestigd aan de Grevelingendam en verzorgt zeillessen voor kinderen en volwassenen. Ook kun je hier terecht voor het huren van een zeil- of motorboot.