Proef & geniet

van onze mogelijkheden

Wij verwelkomen je graag in de lunchroom van Hotel Bru. Onze lunchroom heeft een mooie ligging aan de Oudestraat in Bruinisse, op loopafstand van de Jachthaven en een uitstekende bereikbaarheid. In onze lunchroom kun je genieten van onze uitgebreide lunchkaart met diverse belegde broodjes, soepen, eiergerechten en diverse specialiteiten. Ook voorzien wij je graag van een heerlijke kop koffie en een keur aan diverse theesoorten tijdens het nuttigen van een maaltijd. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor verse sappen, heerlijke wijnen of een van onze bieren van onze uitgebreide bierkaart.

Is het mooi weer? Dan bent je van harte welkom om plaats te nemen op het terras aan de Oudestraat, waar je verzekerd bent van een mooie en rustige plek om te lunchen in hartje Bruinisse. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om plaats te nemen op onze ruime buitentuin, welke goed bereikbaar is vanuit de hotelkamer en appartement suites.

Uiteraard kun je zonder reservering binnenstappen voor een heerlijk ontbijt of een uitgebreide lunch. Kom je met een groep of een groter gezelschap? Dan vragen we je dit van tevoren even door te geven, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Wil je een high tea gebruiken in Hotel Bru? We vragen je dan even van tevoren te reserveren, dit kan telefonisch of per mail.