Boek nu

bezoek en ontdek

de omgeving van Bruinisse

Het karakteristieke vissersdorp Bruinisse ligt op het eiland Schouwen-Duiveland, op rijafstand van de randstad maar ook goed bereikbaar vanuit Duitsland en België. Tijdens je verblijf zijn er verschillende activiteiten en bezienswaardigheden waar je de dagen mee kunt vullen. Om je goed voor te breiden hebben wij de populairste en belangrijkste plaatsen, evenementen en activiteiten voor je op een rijtje gezet. Van een bezoekje aan het Watersnoodmuseum tot het bezoeken van de Deltawerken en van wijnproeven bij de Kleine Schorre tot heerlijk dineren bij Brasserie Sailor’s Inn.

Concert at Sea

Concert at Sea is sinds de eerste editie in 2006 inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Vanuit heel Nederland wordt dit festival bezocht door ruim 70.000 bezoekers, op misschien wel de mooiste locatie van alle popfestivals; de Brouwersdam.

Neeltje Jans (Deltawerken)

Voor een dag vol plezier maar ook educatie kun je het Deltapark Neeltje Jans bezoeken. Hier kun je de Deltawerken bekijken, maar ook een zeehondenshow bekijken en natuurlijk het waterpark bezoeken!

Fietscafé

Het fietscafé is de plek om een tussenstop te maken tijdens een fietsroute over het eiland. Je kunt gebruik maken van de lunchroom, je elektrische fiets opladen of even bijkomen onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers of een heerlijke lunch. Route kwijt? Je kunt bij Hotel Bru een fietsroutekaart kopen van de hele provincie!