Boek nu

08.02.2019

Wederom een goed begin van het nieuwe seizoen!

Ook dit jaar werden we na onze wintersluiting blij verrast met een goed resultaat voor onze Booking.com guest review award. Alle gasten (via Booking.com) uit 2018 hebben ons wederom met een gemiddelde van een ” 9.0″ beloond. Dat houdt ons scherp voor het komende seizoen, want deze waardering willen we natuurlijk niet laten dalen.

Dit jaar hebben we een aantal extra services in ons aanbod, zo is natuurlijk ons restaurant Petit Kitchen&Bar mogelijk te bezoeken voor diverse arrangementen en halfpension reserveringen in combinatie met ons hotel. Bieden we ook onze zakelijke bezoekers de juiste omstandigheden voor felxibele/late check-in en vroege ontbijtjes. Online vind je onze nieuwe broodjesservice kaart en lunchkaart. Hebben diverse kamers wat aangepaste nieuwe faciliteiten, en staan er diverse aanpassingen in de agenda, zo proberen wij ook in ons 3e seizoen up-to-date te blijven.

Service en gastvrijheid staat hoog in ons vaandel, en willen wij met ons team de gasten een fijn verblijf te laten ervaren.

Tot snel bij Hotel Bru of Petit Kitchen&Bar

Martin & Patricia
Team Hotel Bru