Proef geniet

Tijdens een heerlijk ontbijt

Als gast van Hotel Bru kun je elke ochtend in onze lunchroom terecht voor een heerlijk ontbijtbuffet. Maar ook wanneer je niet in Hotel Bru overnacht ben je van harte welkom om gebruik te maken van dit overheerlijke buffet. Dit bestaat onder meer uit diverse verse broodjes, maar ook het lokale pain de mer brood. Daarnaast heeft u een ruime keuze aan beleg, met verschillende soorten kaas, vleeswaren, een vers ei, zoet beleg, yoghurt, fruit en graansoorten. Bij het ontbijt wordt onder meer melk, diverse sappen, koffie en thee geschonken.

Nieuw: de ontbijtmand. Op reservering kun je een heerlijke ontbijtmand ophalen bij onze lunchroom. In de mand vind je diverse broodjes, heerlijk beleg, een portie fruit en natuurlijk een drankje. Leuk als geschenk of verrassing op de vroege morgen!

Wil je ontbijten in onze lunchroom met meer dan 2 personen? Wij vragen je dan jullie komst van tevoren even door te geven, dit kan zowel telefonisch als per mail. Je kunt op de volgende tijdstippen terecht voor ons ontbijtbuffet.

Maandag t/m vrijdag: 07.00-09.30
Zaterdag en zondag: 08.00-10.00

Voor een goede start

Ontbijt je in onze lunchroom

Deelname ontbijtbuffet

Keuze uit: diverse verse broodjes, pain de mer brood, verschillende kaas en vleessoorten, ruime keus aan zoet beleg, melk en fruitsappen, koffie, thee, yoghurt, fruit, graansoorten en vers bereid ei

12,50

een leuke start

Ontbijt voor thuis

Ontbijtmand

Selectie aan verse broodjes, belegsoorten hartig en zoet, croissants, vers fruit, yoghurt met granen, gekookt ei en sinaasappelsap (min. 2 personen)

14,50 p.p.
Ontbijtmand met fles cava

Selectie aan verse broodjes, belegsoorten hartig en zoet, croissants, vers fruit, yoghurt met granen, gekookt ei en sinaasappelsap en een fles cava (min. 2 personen)

22,50 p.p.

voor een goede start

tot 10.30 uur

Croissant

Met boter en jam

2,95
Scrumbled eggs

Met spek en toast

5,50
Yoghurt

Met vers fruit, cruesli en honing

4,95
Uitsmijter

2 boterhammen en 2 eitjes

normaal4,95
ham0,50
kaas0,50
spek0,50
Omelet

Met 2 boterhammen

normaal4,95
ham0,50
kaas0,50
spek0,50
Mini breakfast

Croissant, boterham met spek en gebakken ei, koffie en sinaasappelsap

7,50